Augustus 2016:
 
Volop aardappelen
Eindelijk brak 2 weken geleden de zon door en werden de weersomstandigheden zo goed, dat wij nu onze aardappelen kunnen rooien. Dus hebben wij volop nieuwe aardappelen. U kunt weer bij ons terecht voor Bildtstar, Eigenheimer, Frieslander, Nicola en Gloria aardappelen.
En dit betekent ook dat wij weer lekkere, kleine krieltjes hebben. In de maanden augustus en september verkopen wij deze krieltjes. Op de website leest hoe u deze ongeschilde krieltjes klaar kunt maken: www.besteljeaardappel.nl/aardappelen-krieltjes. De krieltjes verkopen we in zakken van 2 en 5 kg en kosten 1 euro per kg.
Op de Irene aardappelen moeten wij nog even wachten. Dit is een late aardappel, die rooien wij pas eind september/begin oktober.

Verse scharreleieren
Vanaf vorige week verkopen wij een nieuw product: verse scharreleieren. Deze eieren komen rechtstreeks van een pluimveebedrijf. De kippen op dit pluimveebedrijf hebben een goede huisvesting en krijgen uitgebalanceerde natuurlijke voeding. Daarnaast worden de kippen goed verzorgd. U kunt de eieren kopen in een doosje van 10 stuks (€ 1,50) of op een tray met 30 stuks (€ 4,00).

                  
                 Nieuw: verse scharreleieren                                                                  Aardappelen rooien

Rookworsten
Nog even en dan kunt u ook weer rookworsten bij ons bestellen. Vanaf half september verkopen wij deze lekkere rookworsten weer. Het zijn ambachtelijke rookworsten, zonder conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen.

Komende seizoen
Nu voor de meesten de vakantie voorbij is, staan wij de komende periode weer voor u klaar. Kies voor het gemak en laat uw aardappelen, uien en eieren bij u thuis bezorgen: www.besteljeaardappel.nl

Alles vers, direct van de boer!    31-08-2016 00:00
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies