Juni 2017
 
Bezorgdag Zwolle
De bezorgdag voor Zwolle gaat veranderen! Volgende week bezorgen wij nog gewoon op dinsdagmiddag (13 juni 2017), vanaf de week erna (dus vanaf 19 juni 2017) bezorgen wij op maandagmiddag. Dit zal in ieder geval zo zijn tot na de zomervakantie. Na de zomervakantie gaan wij weer terug naar de dinsdagmiddag. Wij zullen u hier dan weer over informeren.
Op maandagmiddag bezorgen wij in Zwolle na 15.30 uur.
 
Nieuwe aardappelen
Vanaf 19 juni 2017 verkopen we nieuwe aardappelen: Frieslander. Daarnaast kunt u nog een paar weken bij ons terecht voor ‘oude’ aardappelen.
De regen van de afgelopen week heeft de aardappelen op het land goed gedaan. We hopen nu op een voorspoedige groei, zodat we in juli ook weer nieuwe Eigenheimers hebben. De nieuwe Bildtstar aardappelen zullen in augustus volgen.
 
Scharreleieren en rundergehakt
Probeert u ook eens onze andere producten. De scharreleieren zijn heel vers en komen rechtstreeks van een pluimveebedrijf.
Het magere rundergehakt is van onze eigen runderen. Onze koeien lopen 6 maanden per jaar op het grasland rond ons bedrijf. Ze krijgen een goede verzorging en het is dus (h)eerlijk vlees. Het gehakt is vrij van allergenen, er zijn geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen toegevoegd.
 
Wij staan ook de komende tijd weer voor u klaar om aardappelen, uien, scharreleieren en rundergehakt bij u te bezorgen.
 
Alles vers, direct van de boer!
  
    10-06-2017 00:00
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies